Produkt mikrobiologiczny ograniczający skutki porażenia przez szkodniki.
Bakteryjny środek, który skutecznie redukuje populację larw szkodników i wspiera procesy regeneracyjne w roślinach. Dzięki obecności bakterii, rośliny szybciej odbudowują się po uszkodzeniach spowodowanych przez szkodniki. Preparat wyróżnia się wysoką efektywnością wobec larw różnych szkodników, takich jak śmietka kapuściana, pchełki rzepakowe, stonka ziemniaczana (larwy w I-III stadium rozwoju), przędziorki, piętnówka kapustnica, bielinek kapustnik, omacnica prosowianka i wielu innych groźnych owadów, zwłaszcza gąsienic.
PRZEZNACZENIE:
rzepak ozimy, kukurydza, ziemiaki, kapusta i inne warzywa, winogrona, ogórki w szklarniach i inne warzywa: 0,5 kg/ha
drzewa i krzewy ozdobne oraz owocowe: 0,5-0,7 kg/ha
SKŁAD:
Wyselekcjonowany szczep naturalnych bakterii Bacillus spp., w ilości 1*109 CFU/g (1 000 000 000 jednostek tworzących kolonie) oraz ich aktywne metabolity
OPAKOWANIE:
worek
DANE FIRMY
NIP: 7651691196
REGON: 360184544
KRS: 0000532968
FORMULARZ